Botigues i botigues de Google, Microsoft, Facebook i Instagram

Els ossos nus de David Bridburg

La meva història artística es remunta al 2006 amb una simple idea de convertir-se en artista digital. La meva carrera es va iniciar amb l'estudi autònom el 2012. El 2014 el meu postmodernisme va començar a donar els seus fruits.

Estant al descobert els ossos, no vull ser un artista famolenc.

Durant els darrers 6 mesos he estat creant campanyes de compra. Primer amb Microsoft Shopping i després treballant a les botigues Facebook i Instagram. Seguidament en breu per Google Shopping, ara és un treball intermedi.

En el negoci d’impressions de reproducció, depenem del temps de Nadal per generar un ROI molt bo. A partir del novembre, la despesa de la meva campanya augmentarà.

Coneixent el procés de creació i gestió de campanyes de compres, he recorregut al mercat laboral.

Toptal és el meu empleador somiat. Però per on començar? Sóc gestor de Google Shopping, gestor de Microsoft Shopping i gestor de botigues d’Instagram de Facebook. Sí, tinc molt per aprendre. Per què treballar amb mi? Perquè m’encanta aprendre sobre això i crear per a aquestes botigues.

La meva experiència és com a venedor independent de tercers que treballa amb un agregador més gran. Això ha suposat algunes solucions. Els meus feeds han necessitat aprovacions manuals especials. Tinc tant la visió del cuc com la vista d’ocell del procés.

Els clients de Toptal rebran el millor servei i atenció de mi. Entenc que sóc un treball en curs amb molt per aprendre. Treballar amb Toptal seria una gran oportunitat i honor per a mi.

Hi ha un requisit per a aquesta publicació de bloc. Tinc problemes per reunir-me. Potser perquè sóc tan nou al camp. El requisit que enllaço a una pàgina de Toptal de la meva especialitat. No tinc clar com Toptal classifica la meva experiència. Per complir el requisit afegiré l'enllaç a LLOGUER ESTRATÈGIES DE MARCA FREELANCE. Sincerament, necessito ajuda per a la meva feina. Al mercat de carreres generals sembla que hi ha una llista fluixa de títols.

Atentament,

David Bridburg

Avon, CT

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònic no es publicarà.