pintures de flors roses i lliris

Com són fàcils de pintar les meves flors

10 meravelloses pintures de flors exclusivament de David Bridburg

Començar un nou projecte pot ser descoratjador. Entenc que. Trencar les coses en trossos petits. Fes-ho simple. Poseu un peu davant de l’altre.

Vaig fer això. Ara alguns anys després tinc prop de 400 obres d'art. Des de principiants fins a experts aquestes pintures de flors van ser fàcils de fer a més complexes.

La meva història és molt diferent. Per tant, el meu art és molt diferent. I no em quedo quiet. Les deu obres que us estic a punt de mostrar tenen una història interessant. 

Em dic David Bridburg. Sóc artista postmodern. La meva història inclou un defecte de naixement. El meu problema és un trastorn del processament auditiu. És possible que tingueu un familiar o un bon amic que hagi tingut algunes dificultats d’aprenentatge. 

Els altres sentits del cec s’enforteixen. Doncs una cosa així és per què sóc artista visual. 

Caient accidentalment en les arts a la universitat, em va agradar estar en aquestes classes. Absorbint les lliçons com una esponja, em vaig tornar molt exigent amb mi mateixa. Al professor principal li va encantar. 

Les lliçons van ser les millors. No ho sabia en aquell moment. Em van donar eines creatives i no hi havia regles.

Ara bé, si ens fixem en el món de les belles arts de la ciutat de Nova York, sabem que és molt poc pràctic. Sorgeix la pregunta, si pengeu que d’alguna manera quedarà a la paret? 

Vaig adaptar les meves impressions a les vostres necessitats. Conceptualment vaig tenir un dia de camp ple d’idees originals. Per descomptat, les idees originals són en diversos graus en cadascuna de les meves obres. 

Aquests dies veno el meu disseny floral com a pòsters i estampats de tela.

Aquestes imatges es basen en flors. Com a fàcil accés a les flors repartides pel meu lloc web, consulteu el meu Roses i flors Col · lecció.

Una introducció a van Gogh 

Pintures de flors, pintura de flors, Roses i Flors van Gogh
Blend 16 van Gogh de David Bridburg

És possible que reconegueu aquestes famoses i inspirades roses i iris de Vincent van Gogh. M’encanta la peça. 

Com a artista del Post Modern que feia servir una pintura de flors, havia de fer el que vaig fer. Per provar d'alguna manera de modernitzar la pintura i de fer-la, m'atreviria a dir, molt bona? Tu ets el jutge. 

A molts de vosaltres us encantarà això. La majoria de la gent veu el meu lloc web i troba el meu art molt interessant. Aquest és el punt. Anar en una direcció totalment nova és emocionant.

Em vaig asseure a les classes universitàries treballant en un nou camí. Llicenciat el 1990 en algun moment del 2006, vaig començar a obrir aquest nou repte. 

El meu viatge ha estat divertit. Veureu algunes coses inesperades. 

A continuació, Gauguin i l’inesperat

Potser heu vist una rosa amb els pètals de colors com un arc de Sant Martí, bonica i senzilla. 

Tot i que realment no ho heu vist abans, faig servir 15 quadres de Paul Gauguin cada tall per adaptar-se a un pètal. 

JULIETA:
“Aquest és el teu nom, el meu enemic;
Ets tu mateix, encara que no és un Montague.
Què és Montague? ... Oh, sigueu un altre nom!
Què hi ha en un nom? això que anomenem rosa
Per qualsevol altre nom faria un olor tan dolç;
Així ho faria Romeo, si no fos cridat Romeo,
Conserva aquella estimada perfecció que deu
Sense aquest títol ".(Romeu i Julieta, Acte II, escena II, línies 38-49)

Qui es pot resistir a una mica de Shakespeare? 

Si feu clic a aquesta imatge, atereu a la meva "Col·lecció Flors i Roses". Hi ha tres versions de la meva "La rosa de Gauguin" que m'agradaria que veiéssiu. Podeu relaxar-vos i veure tota la col·lecció des d’aquí prenent una tassa de cafè.

Pintura de flors, La rosa de Gauguin
La rosa de Gauguin de David Bridburg

Esteu demanant informació sobre el que vull dir amb Post Modern? 

La forma més senzilla i clara de definir el postmodernisme, tot s’ha fet abans. Prenent del passat, creem alguna cosa nova. És una paradoxa. Reinventem l’actualitat. 

Aproximació a Vincent van Gogh

Notareu que Van Gogh és un dels meus artistes preferits. Reelaborar les seves obres mestres és un dels principals motors del meu treball. 

Desafortunadament, Vincent van Gogh no va vendre cap de les seves pintures durant la seva vida. En això, Internet m’ajuda a vendre les meves idees. Tenint en compte els meus primers anys d’escola primària amb un problema auditiu, no dono per fet la fabricació i la venda del meu art.

Crear una gran varietat de treballs ha estat una molt bona idea per a mi. No sé què us encantarà. Algunes de les impressions que la gent ha comprat, pensava que no es vendrien mai. No he venut mai altres coses que pensava que serien populars. Només tu pots decidir què veus en una obra d'art. 

pintures de flors, imatges de van gogh en capes
4 capes van Gogh de David Bridburg

Vaig pensar que això es vendria. Altres artistes m'han dit que això és molt bonic. Algunes persones m'han dit que és meravellós. No mossega sense picar. 

Independentment de tot, obtinc una gran satisfacció en crear. Al final, ha valgut la pena.  

Abstractions

Les petites peces d’abstracció de forma estranya formen el conjunt. Fins i tot quan es tracta d’obres d’art figuratives.

Podeu descansar còmodament i gaudir d’aquestes obres. Això és el que vull. Aquest bloc està pensat per ser una lectura lleugera.

N’hi ha prou de dir que esmentaré “abstracció”, perquè prové de l’abstracció de van Gogh a l’abstracció de píxels informàtics, aquestes són les meves eines. 

Quan feia art amb obres mestres, vaig començar a utilitzar les eines digitals per fer art sense les obres mestres. Algunes d’aquestes noves peces les inclouré. 

pintures de flors, pintura de flors, tulipa abstracta
Music Notes 3 de David Bridburg

Podeu veure que no tinc una sola paleta de colors. L’art postmodern no té una teoria del color substancial. Acabo de fer les meves coses. El meu principi rector era fer coincidir els tons de cada color en una peça determinada. 

Amb el vostre interès per les flors, heu vingut a aquest bloc per veure expressions més experimentals. Però una tulipa ha de romandre en forma de tulipa.

Flor abstracta 2

La seva colorida copa de xampany estriada. Em poso en l’essència d’una flor, però ara no hi ha gènere. 

pintures de flors, pintura de flors, flor abstracta 2
Flor abstracta 2 de David Bridburg

Aquesta petita sèrie de tres resums experimenta amb el disseny d’ordinadors solts. Tot i això, l'eina digital és tan precisa.

La meva primera classe de dibuix es va centrar a deixar-me anar. Moure el braç de l’espatlla per formar una imatge. A diferència del canell. 

Veient pintors d’abans i companys més recents, em vaig adonar de la necessitat de deixar anar el treball digital. 

Això es converteix en una estètica molt nova. Aquestes imatges, emmarcades i enmarcades, són boniques. 

L’últim gir als tres 

Green troba una llar. Vivim en un planeta verd. Els tons verds de la decoració canvien a mesura que avancen les dècades. 

Aquesta tonalitat de verd és única i ens demana: “És a principis dels anys setanta? I el poder de les flors? ” Bé, no, aquest verd és exclusiu de l’actualitat. 

Estic treballant per entretenir-vos amb una nova paleta de colors per a la decoració. 

pintures de flors, flor abstracta 3
Flor abstracta 3 de David Bridburg

Deixa'm saber com percep aquesta imatge. Cadascú veiem el color de manera diferent.

S’agraeix la vostra opinió. Amb els anys, la gent m’ha obert un món d’investigació.

Què solt pot ser?

“Vaig dir que vaig dir un pudy tat. Ho vaig fer, ho vaig fer ”- Tweety el canari groc.

flors paintg, flors al vent
Flors al vent de David Bridburg

Et dono el serendipit. Un joc pur, no vaig poder deixar-me més fluix amb una imatge d’ordinador. 

La brisa t’eleva i t’emporta. Un amic meu relaciona aquesta imatge com un gran alleujament de l’estrès. Mira sense parar les formes taronges de petits felins peluts. 

És realment l’amic més divertit que tinc. Va penjar un llenç d’aquestes imatges de 48 ″ a la paret davant de la xemeneia. Pre Covid, els seus amics s'aturaven i deien: "és això un gat", assenyalant la flor central?

La resposta, "només ella sap si és un gat", amb un centelleig als ulls.

Una de les seves millors amigues va anar al meu lloc per comprar aquesta imatge, però va comprar el que us mostraré després ...

Pintura digital de flors 

Podeu veure en aquesta les meves pinzellades. Jo pinto. El control addicional és el color del meu espai negatiu, una manera fantàstica de dir el fons. 

L’ús de blaus pot estendre la profunditat fins a sempre. Com un cel blau que va molt més enllà de l’horitzó. 

pintura de flors, flors vermelles
Flors vermelles de David Bridburg

Parlant com Dave, no com l'artista, aquest blau m'agrada. Escollir colors digitalment no és fàcil. Sabent el que volia entrar, no tenia cap necessitat de recórrer les franges de colors.

Fràgil 

pintura de flors, flors fràgils
Fràgil de David Bridburg

“Espera un minut senyor! Són les mateixes dues imatges ”, ara us puc sentir dir-ho. 

Sí, em declaro culpable. lol

Mireu més detingudament Fragile; si feu clic, apareix la visualització de la imatge al meu lloc web de vendes. Hi ha una qualitat estètica que es pot veure. Els grisos són càlids.

En aquesta imatge hi ha una vulnerabilitat perceptiva. Una tendresa que t’arriba al cor.

I 10  

Apropos, us deixo aquesta última creació.

flors pinta, roses i iris morts la vida
La vida fora de la mort de David Bridburg

Al meu pare li va encantar immediatament aquesta imatge. Alguna cosa amb propòsit de la vida. Per a mi això va ser una recompensa.

He reelaborat Roses i irisats de Vincent van Gogh moltes vegades. Aquesta imatge, però, esdevé una afirmació molt més gran.

En tornar a editar i donar-vos alguns dels meus comentaris, al pare li encantava que es mencionés al meu article. La mare vol comprar "Flors al vent", amb els gats. La mare és una persona gos. Això em va sorprendre completament.

Conclusió

Heu vist com les idees digitals transformen l’art. La varietat d’estètica és molt àmplia. 

Les meves idees estan profundament lligades a la nostra cultura. Si feu compres d'art, és possible que vulgueu una nova inspiració. L’èxit aquí és un renaixement, una renovació de l’art i de la vida. 

Hi ha una peculiar consideració cultural que passa a les belles arts, les idees digitals i les pintures originals. El món de l’art, ens agradi o no, es desprèn d’una avaria en el món de la galeria. Les galeries no poden saber com vendre art digital.

L’enfocament consisteix en que l’artista, jo mateix, agafi el toro per les banyes, li doni un cop a l’espatlla i li digui: “Aquí estic”. Els comentaris sobre els meus articles han estat càlids i solidaris.

Els col·leccionistes han fet compres molt interessants. Una parella de la ciutat de Nova York va comprar "Intel·lectual americà 6”Fa dues setmanes per la seva sala d’estar. La peça és una afirmació molt abstracta per a la igualtat racial. Ho va aconseguir totalment. La impressió és un mural de tela de 84 ″.

El que és tan interessant en els nostres temps, en aquesta era digital, és que les impressions es poden fer en increments que comencen a 8 ″ fins a 108 ″. La impressió de 84 ″ s'adapta perfectament al seu espai.

Per cert, la American Intellectual Collection és una obra d’art Post Pop. El gènere general de totes les meves col·leccions temàtiques és el postmodernisme.

Vull deixar-vos la idea, la sensació i la perspectiva que jo i altres artistes estiguin disponibles en línia de belles arts de gamma alta. Podeu trobar estètiques digitals que us interessin i s’adaptin al vostre estil de vida.

Feu clic a qualsevol imatge que vulgueu per veure la pàgina de venda d'imatges del meu lloc web (no s'aplica a la imatge de portada de la part superior).

Pregunta: S’ha fet tot abans? Les respostes us poden sorprendre.